Betsport.ro va propune un nou tip de concurs. Ca deobicei, incercam sa organizam competitii cat mai ciudate si mai interactive. De aceasta data am ales un sistem mai greut dar de asemenea foarte atractiv. Concursul va fi dedicat meciului dintre Steaua si Liverpool din cadrul grupelor Europa League.
Premii
Locul 1 va castiga un Free-bet de 10 EUR la BWIN!
Pronosticuri
Cine NU va fi schimbat? (fara portari ) ( 30 de puncte )
Cine NU va lua cartonas galben ? ( fara portari ) ( 25 de puncte )
Cine NU va marca ( doar atacanti ) ( 20 puncte )
Ce portar NU va lua gol ( doar portari ) 15 puncte
Care echipa NU va da nici o bara? ( 10 puncte )
Care echipa NU va castiga acest meci ? ( 15 puncte )
Care echipa NU va marca intre minutele 25 - 50 ( inclusiv ) ( 15 puncte )
Regulament
Pentru punctele 1, 2, 3 si 4 aveti voie sa selectati DOAR jucatori care vor fi titulari din primul minut. Daca un jucator ales de voi NU va juca din minutul 1, pronosticul respectiv ca fi declarat pierdut.
Pronosticurile se vor pune PANA la ora meciului ( 20:00 , 2 Decembrie )
Fiecare pronostic nimerit inseamna ca la punctajul vostru se va adauga punctajul acelui pronostic. Orice pronostic pierdut inseamna ca se va scadea acel puntaj.
Aveti voie DOAR un pronostic. Daca vreti sa schimbati, se ia in calcul doar ultimul pronostic plasat.
dupa cum spune Adrian, trebuia sa specifici ca niciuna nu va da gol, deci clasamentul lui coztache2003 nu e bun, eu am 110 puncte, doar cea cu bara am ratat-o si cred sunt pe primul loc.
Nu mi se pare corect cum au pronosticat unii dintre voi la punctul 4 . Mi se parea corect sa fie pronosticat unul dintre portar , nu ambii . Pentru ca la regulamentul acestui concurs se preciza ca acel portar sa fie titular din primul minut. De unde sa se stie adminul la ce portari v-ati gandit voi ca titulari? :))
Cine NU va fi schimbat? (fara portari ) ( 30 de puncte ) Jamie Carragher ( Liverpool ) Cine NU va lua cartonas galben ? ( fara portari ) ( 25 de puncte ) Fernando Torres Cine NU va marca ( doar atacanti ) ( 20 puncte ) Bogdan Stancu Ce portar NU va lua gol ( doar portari ) 15 puncte Pepe Reina Care echipa NU va da nici o bara? ( 10 puncte ) Liverpool Care echipa NU va castiga acest meci ? ( 15 puncte ) Steaua Care echipa NU va marca intre minutele 25 - 50 ( inclusiv ) ( 15 puncte ) Liverpool
In locul lui Carrageher, e Skrtel. ( am scris dupa 2 min atunci )
nu e corect cum ati prins..ati zis k nu castiga steaua sau liverpool, deci automat castiga cealalta(ati mers la 2 capete). eu am pus meci egal, ambele..am 120
1. Cine NU va fi schimbat? (fara portari ) ( 30 de puncte ) - Gardos 2. Cine NU va lua cartonas galben ? ( fara portari ) ( 25 de puncte ) - Stancu 3. Cine NU va marca ( doar atacanti ) ( 20 puncte ) - Surdu 4. Ce portar NU va lua gol ( doar portari ) 15 puncte - Tatarusanu 5. Care echipa NU va da nici o bara? ( 10 puncte ) - Liverpool 6. Care echipa NU va castiga acest meci ? ( 15 puncte ) - Liverpool 7. Care echipa NU va marca intre minutele 25 - 50 ( inclusiv ) ( 15 puncte ) - Liverpool
Cine NU va fi schimbat? (fara portari ) ( 30 de puncte ) gardos Cine NU va lua cartonas galben ? ( fara portari ) ( 25 de puncte ) stancu Cine NU va marca ( doar atacanti ) ( 20 puncte ) jovanovic Ce portar NU va lua gol ( doar portari ) 15 puncte tatarusanu Care echipa NU va da nici o bara? ( 10 puncte ) liverpool Care echipa NU va castiga acest meci ? ( 15 puncte ) liverpool Care echipa NU va marca intre minutele 25 - 50 ( inclusiv ) ( 15 puncte ) liverpool
1. Cine NU va fi schimbat? (fara portari ) ( 30 de puncte ) GARDOS 2. Cine NU va lua cartonas galben ? ( fara portari ) ( 25 de puncte ) BOGDAN STANCU 3. Cine NU va marca ( doar atacanti ) ( 20 puncte ) SURDU 4. Ce portar NU va lua gol ( doar portari ) 15 puncte AMBII VOR LUA 5. Care echipa NU va da nici o bara? ( 10 puncte ) NICI UNA NU VA DA BARA 6. Care echipa NU va castiga acest meci ? ( 15 puncte ) MECI EGAL 7. Care echipa NU va marca intre minutele 25 - 50 ( inclusiv ) ( 15 puncte ) NICiUNA